Hanki liitolle uusi jäsen - saat 50 € lahjakortin


Suosittele SPJL:n jäsenyyttä poliisissa, Suojelupoliisissa, oikeushallinnossa, hätäkeskuksissa ja Maahanmuuttovirastossa työskenteleville -- ja kun uusi jäsen liittyy SPJL:n jäsenyhdistykseen sinun suosituksestasi, saat 50 € lahjakortin S-ketjun liikkeisiin. Kampanja jatkuu vuoden 2019 loppuun.

Uudessa, sähköisessä liittymislomakkeessa on kohta "Suosittelija"; liittyvän jäsenen pitää kirjoittaa siihen sen henkilön nimi, joka on jäsenyyttä hänelle suositellut, sekä suosittelijan jäsennumero tai tämän yhdistyksen nimi. Jos jäsen liittyy paperilomakkeella, siihen tulee kirjoittaa samat tiedot, eli jäsenhankkijan (suosittelijan) nimi ja jäsennumero tai yhdistyksen nimi.

Jäsenhankintakampanjan säännöt

  1. Kampanja on tarkoitettu kaikille SPJL:n jäsenille (pois lukien SPJL:n toimistolla työskentelevät).
  2. Kampanja alkoi 1.2.2017 ja se jatkuu 31.12.2019 asti.
  3. Jokaisesta kampanjan aikana SPJL:n jäseneksi hankitusta uudesta jäsenestä saa 50 €:n S-ketjun lahjakortin.
  4. Palkkio maksetaan jäsenyyden suosittelijalle, jonka nimen liittyvä uusi jäsen on kirjoittanut suosittelijaksi liittymislomakkeeseen.
  5. Uudeksi jäseneksi ei lueta 30.9.2017 jälkeen eronnutta henkilöä, joka on liittymässä uudelleen.
  6. Uudeksi jäseneksi ei lueta opiskelijajäsenen liittymistä yhdistykseen tai yhdistyksen siirtoa.
  7. Lahjakortit postitetaan kerran kuukaudessa.
  8. Liittyvä henkilö kirjoittaa jäsenkaavakkeeseen suosittelijan nimen ja jäsennumeron tai yhdistyksen nimen. Lahjakortti postitetaan tälle henkilölle.

Sääntöjen lopullinen tulkintaoikeus on SPJL:n toimistolla. Jos sinulla on kysyttävää jäsenhankintakampanjasta, ota yhteytta järjestöpäällikkö Mika Nygårdiin, mika.nygard(at)spjl.fi.


Sivua viimeksi päivitetty: 14.12.2018