Muuttunut elämäntilanteesi

Jos elämäntilanteesi on muuttunut ja haluat erota liiton yhdistyksen jäsenyydestä, voit ilmoittaa siitä suoraan alla olevilla lomakkeilla, valitse tilanteeseesi sopiva vaihtoehto. Lomake lähetetään suoraan liiton jäsenrekisterin ylläpitäjälle. Kiitos ajasta, jonka olet ollut SPJL:n yhdistyksen jäsen.

Jos jäät eläkkeelle:

Liiton jäsenyys päättyy työsuhteen päätyttyä. Vakuutukset ovat voimassa jäsenyysvuoden loppuun asti (esim. jos jää eläkkeelle 1.1.2019, ovat vakuutukset voimassa vuoden 2018 loppuun asti.) P&O-lehti lähetetään sinulle jatkossakin, jos et erikseen ilmoita, että et enää halua lehteä.

OHK:lla ja SPH:lla on myös eläkeläisjäseniä, joten näiden yhdistysten eläkkeelle siirtyville jäsenille postitetaan lomake, jossa kysytään halukkuutta liittyä yhdistyksen eläkeläisjäseneksi.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

(Huom! Ero kirjataan edelliselle päivälle)

Jos haluat erota yhdistyksestä, liitosta ja kassasta:

Jos työsuhde jatkuu, ilmoita palkkahallintoon jäsenmaksuperinnän päättämisestä. Annetun valtuutuksen voi vain palkansaaja itse päättää. Palkeet perii jäsenmaksut koko kuukaudelta.

Mikäli vaihdat liittoa/kassaa, kannattaa sinun huolehtia, ettei jäsenmaksuihin tule yli 30 päivän katkosta siirron yhteydessä. Näin työttömyysturvan kerryttäminen ei ala alusta uudessa kassassa.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Sivua viimeksi päivitetty: 7.12.2017