Liity jä­se­nek­si nyt!

SPJL:n jäseneksi liitytään paikallisten yhdistysten kautta, voit tarkistaa oman paikallisen yhdistyksesi tästä. (Huom! Tarkista itsellesi sopivin yhdistys ennen liittymislomakkeen täyttöä, sillä sitä kysytään lomakkeessa.)

Liittymislomake täytetään ja lähetetään sähköisesti. Samalla lomakkeella liityt myös Työttömyyskassa Statian jäseneksi.

Liitosta tuleva posti, kuten Poliisi & Oikeus -lehti, SPJL:n kalenteri ja jäsenkortti, postitetaan näiden tietojen perusteella.

Liittymislomake
Jäsenedut
TyössäAm­mat­ti­lais­ten edun­val­vo­ja

SPJL edistää jäsentensä oikeudenmukaista palkkausta, työsuhdeturvaa ja työolojen kehittämistä neuvottelemalla ja vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Samalla liitto toimii niin, että jäsenten työn tunnettuus kasvaa ja arvostus lisääntyy entisestään ja työhön annetaan riittävät resurssit. Ylintä päätösvaltaa SPJL:ssä käyttää joka neljäs vuosi kokoontuva liittokokous, joka muun muassa valitsee valtuuston, hallituksen ja liiton puheenjohtajan. Seuraava liittokokous pidetään vuonna 2021. 

SPJL kuuluu julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon ja siten liitto kuuluu Akavalaiseen ammattiliittokenttään.


SPJL:n jä­se­nyys tuo ulot­tu­vil­le­si monia etuja

Liiton keskeinen etu jokaiselle jäsenelle on palkkaedunvalvonta ja sopimusturva.
Keskusjärjestötasolla käytävien sopimusneuvottelujen välilläkin liiton hallinnon ja toimiston edustajat on kutsuttu lukuisiin työryhmiin, joissa päätetään jäsenten työn kannalta tärkeistä asioista.

Jäsenenä sinulla on myös ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus, joka auttaa silloin, kun asioita ei saada ratkaisuta neuvottelemalla. Liiton kokeneet neuvottelijat osaavat ottaa huomioon ammattisi yksilölliset tarpeet ja vaatimukset, joten sinä saat keskittyä tekemään työtäsi turvallisesti.

Palkkaedunvalvonnan ohella yksi tärkeimpiä jäsenetuja on työttömyysturva. Kun kuulut liittoon, saat parhaan mahdollisen työttömyysturvan jäsenmaksuasi vastaan Työttömyyskassa Statiasta. Jäsenenä voit myös osallisuta liiton järjestämiin monipuolisiin koulutuksiin ja laajentaa osaamistasi jatkuvasti.

Va­kuu­tuk­set

Ne­tis­sä

Pa­pe­ril­la

  • Poliisi & Oikeus -lehti

  • SPJL:n kalenteri

Mökit

Muuta

  • koulutusmahdollisuudet

  • muut SPJL:n yhdistysten, liiton, JUKOn ja Akavan neuvottelemat jäsenedut (esimerkiksi alennukset polttoaineista ja majoitusliikkeiden hinnoista)


Sivua viimeksi päivitetty: 11.4.2018