Muut jä­se­ne­dut

Liiton jäsenenä sinulla tarjotaan muitakin etuja. Niitä ovat erilaisten majoitusliikkeiden kausittain vaihtuvat tarjoukset SPJL:n jäsenille sekä yhdistysten neuvottelemat edut.

Koulutusta ja tietopaketteja

SPJL tarjoaa jäsenilleen monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Kursseille osallistuu vuosittain noin sata jäsenyhdistysten tehtäviin valittua henkilöä. Myös uudet jäsenet saavat opastusta ja vinkkejä siitä, miten he voivat yhdistystoiminnan kautta vaikuttaa tärkeinä pitämiinsä asioihin. SPJL:n jäsenillä on mahdollisuus osallistua myös JUKOn ja Vakavan järjestämille kursseille.

Poliisi & Oikeus-lehti

Poliisi & Oikeus-lehti on Suomen suurin poliisialan lehti. SPJL:n jäsenet saavat sen ilmaiseksi jäsenetuna. P&O ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se käsittelee monipuolisesti oikeus- ja poliisihallinnon ammatillisia kysymyksiä ja edunvalvontaa, harrastuksia ja vapaa-aikaa unohtamatta. Lehden painosmäärä on noin 17 000, joten se tarjoaa jäsenistölle hyvän kanavan saada äänensä kuuluviin.

SPJL:n kalenteri

SPJL:n kalenteri on SPJL:n jäsenille ilmainen (muille 10 € + postituskulut) taskukokoinen tietopankki. Sisäministeriön poliisiosaston, Poliisihallituksen, kaikkien Suomen poliisilaitosten, Supon, oikeusministeriön ja tuomioistuinten sekä Hätäkeskuslaitoksen yhteystiedot löytyvät kalenterista.


Sivua viimeksi päivitetty: 9.11.2017