rss Uutiset


15.1.2019 SPJL:n jäsenille uusi etu Danske Bankilta: apuja säästämiseen ja sijoittamiseen

Danske Bank tarjoaa nyt asuntolainaedun ja vastavalmistuneiden edun lisäksi apuja säästämiseen ja sijoittamiseen. Pienelläkin summalla voit varautua pankistasi riippumatta, sillä Danske Bank tarjoaa SPJL:n jäsenille Danske-tilin ja verkkotunnukset veloituksetta. Lisäksi tarjolla on kolme erilaista sijoituspalveluvaihtoehtoa: varainhoito, sijoitusneuvonta ja kaupankäynti.

Lue lisää3.1.2019 Valtion virkamieslain muutokset 1.1.2019

Vuodenvaihde toi muutoksia valtion virkamieslakiin. Muutokset koskevat nimityspäätöksistä valittamista, virkasuhteen jatkamista eroamisiän täyttymisen jälkeen, koeaikaa, takaisinottovelvollisuutta, pitkäaikaistyöttömän nimittämistä määräaikaiseen virkasuhteeseen sekä viran siirtämistä.

Lue lisää21.12.2018 Turvallista joulua kaikille – uusi kirjoitus Turvaamme selustasi -blogissa

Monille jäsenillemme joulunaika tarkoittaa helteiden tapaan tiukkaa työtahtia. Keikalta keikalle ajetaan ilman taukoa ja tutkimattomien juttujen pino työpöydällä kasvaa. Monet ovat töissä myös joulun pyhinä.

Lue lisää


21.12.2018 Toimisto avoinna joulun välipäivinä

SPJL:n toimisto on avoinna joulun aikaan 27.–28.12. sekä uuden vuoden jälkeen 2.1. alkaen normaalisti.

Lue lisää


20.12.2018 Lääkärissä käyntiä työajalla ei tule vähentää liukumasaldoista – SPJL vei asian työtuomioistuimeen

Liitto vei työtuomioistuimeen asian, joka koskee valtion työaikasopimusta, sen soveltamisohjetta ja poliisihallituksen määräystä liukuvan työajan käytöstä virastotyöaikaa tekevällä henkilöstöllä.

Lue lisää20.12.2018 Jäsen, oletko ehdolla eduskuntavaaleissa 2019?

SPJL julkaisee vuoden 2019 ensimmäisen P&O-lehden ohessa vaaliliitteen, jossa eduskuntaan ehdolla olevilla liiton jäsenillä on mahdollisuus esittäytyä.

Lue lisää


SeuraavatSivua viimeksi päivitetty: 15.1.2019