rss Uutiset

3.1.2018 12.35

Alice ja Jesper aloittivat SPJL:n toimistossa

Vuoden vaihtuminen toi uutta voimaa SPJL:n toimintaan, kun Alice Utriainen aloitti OM:n hallinnonalan pääluottamusmiehenä ja Jesper Thurin tuli Rita Ridanpään rinnalle liiton lakimiestiimiin.

Vantaan käräjäoikeudessa käräjäsihteerinä työskennellyt Alice perehtyy nyt pääluottamusmiehen vaativaan tehtäväkenttään parhaan mahdollisen ohjaajan avulla: eläkkeelle siirtyvä Tuija Heino opastaa Alicea helmikuun loppuun asti. Luottamusmiehen työ ei kuitenkaan ole Alicelle uutta, sillä hän on toiminut ruotsinkielisten jäsenten valtakunnallisena luottamusmiehenä kaikilla OM:n sektoreille, mutta silti pääluottamusmiehen tehtävään mahtuu paljon ennenkokematontakin.

– Kalenteri on täyttynyt nopeasti ja nyt alamme käydä läpi erilaisia tehtäviä, mutta hyvältä tämä elämänmuutos tuntuu, Alice toteaa.

Alice Utriainen_Tuija Heino
Tuija Heino perehdyttää Alice Utriaista (oikealla) OM:n hallinnonalan pääluottamusmiehen tehtäviin.

Myös lakimies Jesper Thurin sanoo, että haasteita on paljon, mutta hän ottaa ne innolla vastaan ja toivoo tuovansa uutta resurssia ja näkökulmaa SPJL:n toimintaan. – Työoikeus kiinnosti jo opiskeluaikana ja myös työmarkkinajärjestöjen toiminta on kiinnostanut minua jo pitkään, kertoo Itä-Uudenmaan syyttäjävirastossa aikaisemmin työskennellyt Jesper.

Jesper Thurin
Jesper Thurin tuli 1.1.2018 vahvistamaan SPJL:n jäsenten lakimiespalveluja.
Sekä Alice että Jesper ovat vahva lisä liiton ruotsinkielisten jäsenten palveluun.


Palaa otsikoihin
Sivua viimeksi päivitetty: 3.1.2018