Stuglivet kallar SPJL:s medlemmar

Medlemmarna i Finlands Polisorganisationers Förbund har tillgång till fem högklassiga semesterställen runt om i Finland.

Boknings kalander

Rauhamäki, Tavastehus

Rauhamäki ligger i en vacker, grönskande miljö på Vanajavesis strand i Tavastehus, i närheten av Aulanko park och golfbana. Villan ligger fyra kilometer från Tavastehus, och exempelvis Puuhamaa i Tervakoski – barnfamiljernas favoritställe – ligger på bara 20 kilometers avstånd.

Du kan hyra hela villan eller exempelvis ett rum för två. Villan har bäddplatser för 13 personer. Husdjur är inte tillåtna.

Pankajärvi, Lieksa

Pankajärvi ligger cirka 15 kilometer från Lieksa mot Kuhmo. Pankajärvi erbjuder en utmärkt miljö för jakt, bärplockning och fiske, och på vintern kan du åka snöskoter, åka skidor eller pimpelfiska.

Till ditt förfogande står en stilig fritidsbostad på stranden av en fiskrik sjö. Huvudbyggnaden på 100 m2 har kök, två sängkammare med två bäddar var, sovloft och elbastu. På stranden finns också en vedeldad bastu och en grillplats med tak. Huvudbyggnaden har bäddplatser för 11 personer. Husdjur är tillåtna.

Telkänpesä, Gustavs

Telkänpesä har en huvudbyggnad, en bastustuga och en grillplats med tak. Stugan i Gustavs lämpar sig för dig som gillar traditionellt stugliv i en storartad havsmiljö.

Sommaren 2011 förbättrades Telkänpesäs utrustningsnivå, då stugan kopplades till det kommunala vattenlednings- och avloppsnätet. Vattnet är nu drickbart. Besökarna har också tillgång till dusch och WC inomhus.

Huvudbyggnaden på cirka 88 m2 har bäddplatser för 6–8 personer. Det är också möjligt att övernatta på bastustugans loft. Husdjur är inte tillåtna.

Tre sture stuggor i Levi: Marakka, Tirakka och Keskusrakka

I Levi finns sex lägenheter i tre parhus: Marakka (85 m2), Keskusrakka (75 m2) och Tirakka (55 m2). Alla lägenheter är utrustade på samma sätt. Husdjur är tillåtna endast i Tirakka. 

Levis mångsidiga tjänster ligger på cirka tre kilometers avstånd, och skidspåren går förbi husknuten.

Dessutom har förbundet en semesterlägenhet under byggnad i Vierumäki. Den kan hyras av medlemmarna från och med hösten 2012.

Du ser stugornas bokningsläge i bokningskalendern. Du kan göra bokningar och fylla i en ansökan till de veckor som lottas ut under bestämda ansökningstider. Se också bruksanvisningarna för bokningskalendern.

Paavonkangas, Vierumäki


Ytterligare information: Asta Jakobsson, asta.jakobsson@spjl.fi, tfn 09 3484 2426.

Sivua viimeksi päivitetty: 13.1.2017