Jäsenten juhlavuosi

Vuosi 2023 on jäsenten yhteinen juhlavuosi: muistamme 1923 perustetun liiton moninaisia, joskus myrskyisiäkin vaiheita ja katsomme tulevaan. Mutta ennen muuta vietämme aikaa yhdessä.

Liiton johto aloitti keväällä kenttäkierroksen, jonka aikana tavataan jäseniä kaikilla poliisilaitoksilla. Aluetoimikunnat ovat jo järjestäneet juhlia eri puolella Suomea, ja lisää on luvassa.
#etulinjassajokapäivä
#spjl100
#vuosisatatukeajaturvaa

Kenttäkierros

Liiton johto on kevään mittaan kiertänyt ahkerasti poliisilaitoksia tapaamassa henkilöstöä ja laitosten johtoa. Monta hyvää keskustelua on jo käyty ja tietoa vaihdettu, mutta vielä on SPJL 100v-tapaamisia edessäkin:

  • Länsi-Uudenmaan pl: 1.9.
  • Hämeen pl: 14.9.
  • Kaakkois-Suomen pl: 28.9.
  • Ahvenanmaa: 13.10.
  • Hätäkeskuslaitos: 5.10.
  • Lounais-Suomen pl: 19.10.

Risteily ja muuta juhlavaa

SPJL:n 100v-historiakirja julkaistaan pääjuhlan yhteydessä 25.-26.10. Kirjan ovat tehneet tutkijat Jukka Kekkonen ja Katja Tikka.

P&O-juhlalehti ja jäsenlahja eli tuubihuivi tulivat jäsenille kotiin jo huhtikuussa. Lehdessä on monipuolisesti juttua liiton eri jäsenryhmien työstä.

Juhlaristeily järjestettiin 7.-8.9. Koko Reilut 1300 jäsentä otti Baltic Princess -laivan omakseen ja juhli yhdessä liiton satavuotistaivalta!

Kirjautuneille jäsenille lisää kuvia täältä: Jäsenristeilyn kuvia

Alueelliset juhlat

SPJL:n 100v-merkkipaalua juhlitaan alueilla tilaisuuksissa, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Tässä alla on luettelo alueellisista 100v-tapahtumista, joista on tähän mennessä tullut tietoa liiton toimistoon. Listaa päivitetään sitä mukaa, kun aluetoimikunnilta saadaan tietoa tilaisuuksista.

Viimeksi muokattu: 13.9.2023.