Ota yhteyttä!


Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä – lähettää kommentteja tai kysymyksiä – SPJL:n toimistoon. Viestisi ohjautuu liiton viestinnän sähköpostiin, josta viestintäpäällikkö tai viestintäsuunnittelija välittää kysymyksesi tai kommenttisi oikealle henkilölle toimistossa.

Sinuun otetaan yhteyttä, jos asia niin edellyttää, mutta jos esiin nostamallasi asialla on laajempaa mielenkiintoa, siihen saatetaan vastata myös tämän sivuston Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa. Tuolla palstalla ei kuitenkaan julkaista lähettäjän yhteystietoja tai hänen henkilöllisyytensä paljastavia seikkoja.

Jotta saisit toivomasi avun tai palautetta mahdollismman nopeasti, kannattaa ottaa huomioon muutama seikka:
  • Jos kyse on esimerkiksi sinun omaan palkkaukseesi liittyvästä asiasta, kannattaa ehdottomasti ottaa ensimmäiseksi yhteyttä omaan luottamusmieheen, joka pystyy parhaiten hoitamaan asian paikan päällä. Näiltä sivuilta löydät poliisin, oikeushallinnon ja hätäkeskusten luottamusmiesten yhteystiedot.
  • Vilkaise myös Kysymyksiä ja vastauksia -sivustoa, joille keräämme vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Ehkä sinua kiinnostava aiheeseen löytyy jo vastaus tuolta sivulta!
  • Voit aina lähestyä SPJL:n toimiston henkilöstöä suoraan sähköpostilla, toimiston yhteystiedoista löydät jokaisen työntekijän toimenkuvan pähkinänkuoressa.

Ole hyvä ja kirjoita kysymyksesi tai viestisi alla olevaan kenttään!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Sivua viimeksi päivitetty: 7.1.2019