P&O -lehti palkittiin - paras järjestölehti

ProCom - Viestinnän ammattilaiset valitsivat vuoden parhaat yhteisölehdet vuonna 2015. ProComin Lehtikatsauksen tuomaristo myönsi paras järjestölehti kunniamaininnan P&O (Poliisi ja Oikeus) lehdelle.

Tuomaristo kiitti erittäin hyvin konseptoitua lehteä, joka on miellyttävä kokonaisuus ja se sisältää mielenkiintoisia aiheita. Monipuolinen sisältö sai kiitosta. Juttutyyppejä on mietitty huolella. Lehteä on ilo seurata ja lukea todetaan arvioinnissa. Tuomaristo kiitti kauniista typografiasta ja taittopohjasta. Paperivalintaa sekä rohkeutta lehden modernisoinnissa kiitettiin. Hienosta kannesta saatiin erityiskiitos.

Ensimmäinen reaktio oli yllätys ja "WOW"
Tuomaristo totesi, että ennakkoluulojen perusteella lehdellä ei olisi odottanut näkevänsä yhtä lehtikatsauksen hienoimmista kansista. Kansi tuulettaa alan imagoa, hehkutti tuomaristo. Kannen kuva rikkoo poliisilehteen kohdistuvia ennakkoluuloja monella tavalla. Ulkoasu antaa lehdestä modernin ja raikkaan kuvan. Isot kuvat ja väritaustat rytmittävät lehteä hyvin.

PO2

Lehden toimitus kiittää yhteistyöstä ARMI Creatives & graafikko Sanna Kaitakari, joiden kanssa tehtiin Poliisi&Oikeus -lehden ulkoasu-uudistus.  Painotalo Lönnbergiä ammattitaitoisesta ja laadukkaasta painotyöstä. Markku Laitiselle ja Kaaripisteelle kiitos lehden taitosta.

Vuosittain järjestettävään Lehtikatsaukseen osallistui 38 lehteä vuonna 2015
ProComin Lehtikatsauksen Henkilöstölehdet-kategoriassa ykkössijan vei Postin Me postilaiset. Asiakas- ja sidosryhmälehdet -kategoriassa vuoden parhaaksi valittiin Isännöintiliiton julkaisema Kotitalo.

Mikä on ProCom
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom on alansa vanhin järjestö Euroopassa. Järjestö on perustettu vuonna 1978 nimellä Suomen Tiedottajien Liitto. Sen edeltäjiä olivat vuonna 1947 perustettu Tiedoitusmiehet ry ja vuonna 1955 perustettu Suomen Henkilöstölehtien yhdistys.


Sivua viimeksi päivitetty: 7.1.2019