Usein kysyttyä

Tästä osiosta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Valitse sopiva aihealue ja katso löydätkö vastauksen kysymykseesi.

Jäsenyys

Täältä löytyy vastauksia esimerkiksi usein esitettyihin vuorotteluvapaaseen ja työttömyyskorvauksiin liittyviin kysymyksiin sekä neuvoja omien jäsenasioiden hoitoon. Vastaukset näkyvät sivuille kirjautuneille jäsenille.

Luottamusmiesten neuvot

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin luottamusmiehille esitettyihin kysymyksiin. Huomaathan, että nämä ovat yleisluonteisia sopimustulkintoja, joten itseäsi koskevassa asiassa on hyvä ottaa yhteyttä paikalliseen luottamusmieheen. Kannattaa katsoa vastauksia myös Oikeudellinen neuvonta -sivulta. Kaikki vastaukset näkyvät sivuille kirjautuneille jäsenille.

Mökit ja muut jäsenedut

Liitolla on monia jäsenetuja, mutta miten niistä saa parhaan hyödyn irti? Tänne on koottu vastauksia esimerkiksi SPJL:n mökkien varaamiseen, SPJL:n kalenterin tilaamiseen sekä muihin jäsenetuihin kuten Elixiaan ja CityShoppariin liittyviin kyvymyksiin. Vastaukset näkyvät sivuille kirjautuneille jäsenille.

Oikeudellinen neuvonta

Millaista oikeudellista apua SPJL tarjoaa jäsenilleen? Liiton lakimiehet neuvovat työelämään liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Ehkä löydät täältä vastauksen juuri sinun kysymykseesi! Kannattaa tutkia myös Luottamusmiesten neuvot -osion vastauksia. Kaikki vastaukset näkyvät sivuille kirjautuneille jäsenille.

Vakuutukset

Ei sitä koskaan tiedä - ei vaikka kuinka hyvin ja tarkasti hoitaisi asiansa. Siksi liitto tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen. Turvaa tuovat myös matkustajavakuutus sekä vapaa-ajantapaturmavakuutus. Vastaukset näkyvät sivuille kirjautuneille jäsenille.

Viestintä

SPJL mobiili, liiton some-kanavat, Poliisi ja Oikeus -lehti, uutiskirjeet... Täältä löytyy vastauksia liiton tiedottamiseen ja viestintään liittyviin kysymyksiin. Vastaukset näkyvät sivuille kirjautuneille jäsenille.