Vakuutukset

SPJL tarjoaa jäsenilleen monipuolista ja kattavaa vakuutusturvaa niin työhön kuin vapaa-aikaankin.. Myös sellaista, jota ei voi ostaa suoraan vakuutusyhtiöistä.

Työsuojelu

Työturvallisuuslaki velvoittaa työnantajan ja työntekijät yhteistoiminnassa ylläpitämään ja kehittämään työturvallisuutta ja työterveyttä työpaikoilla.

Koulutus

Mukaan järjestötoimintaan? Rohkeasti vaan, sillä SPJL kouluttaa yhdistys- ja luottamusmiestoiminnasta kiinnostuneita uusia ja kokeneempiakin jäseniä.

Työttömyysturva

SPJL:n jäsenet ovat myös Työttömyyskassa Aarian jäseniä. Ansiosidonnaisen työttömyysturvan lisäksi Aarian palveluihin kuuluvat mm. vuorotteluvapaakorvaus ja liikkuvuusavustus.

Tietopaketit jäsenille

Liiton toiminnasta, palveluista ja eduista on tietoa tarjolla monella tavalla, eri somekanavista painettuun lehteen ja vain jäsenille meneviin uutiskirjeisiin. Nopeimpana kanavana tietysti SPJL mobiili.

Vapaa-ajan jäsenedut

Elämä on muutakin kuin työtä. SPJL:n tärkein tehtävä on jäsenten palkkaedunvalvonta ja työsuhteen ehtojen parantaminen, mutta tarjoamme myös monia mukavia, rahanarvoisia vapaa-ajanetuja.

Viimeksi muokattu: 15.6.2023.