”SPJL mobiili on nopein ja helpoin tie liiton palveluihin ja etuihin.”

SPJL mobiili on vain SPJL:n jäsenille suunniteltu sovellus, josta löydät paljon hyödyllistä tietoa liiton ajankohtaisista asioista, liiton palveluista ja jäseneduista. SPJL mobiili sisältää myös liiton jäsenkortin, joka pysyy nyt aina mukanasi, eikä jäsennumeroakaan tarvitse enää etsiä tai muistella.  

Voit tilata latauslinkin suoraan OmaSPJL:stä tai lähettämällä viestiä osoitteeseen viestinta@spjl.fi. Latauslinkki SPJL mobiiliin lähetetään tekstiviestillä tiettyyn aikaan kerran vuorokaudessa. Jos vaihdat puhelinta, tulee latauslinkki tilata uudelleen, sovellus ei siirry automaattisesti puhelimesta toiseen.

Miksi SPJL mo­bii­li kan­nat­taa la­da­ta?

Mobiilisovelluksen avulla:

  1. Jäsenkorttisi on aina mukanasi, eikä sinun tarvitse muistella jäsennumeroasi. Kätevää!
  2. Saat liiton ajankohtaiset asiat helposti kännykkääsi: sovellukseen kootaan se kaikkein tärkein ja ajankohtaisin tieto, joten sinun ei tarvitse hakea sitä liiton nettisivujen suuresta tietomassasta.
  3. Sovelluksesta löydät hetkessä infoa jäsenpalveluista ja jäseneduista.
  4. Myös kaikki tärkeät yhteystiedot – luottamusmiehet, jäsenyhdistykset, aluetoimikunnat, liiton toimiston asiantuntijat, vakuutusyhtiö, Työttömyyskassa Aaria – on koottu yhteen ja samaan sovellukseen, joka kulkee aina mukanasi.
  5. Sovellus on tietoturvallinen: SPJL mobiili on tehty vain SPJL:n jäsenten käyttöön, eikä sitä voi ostaa mistään sovelluskaupasta.
  6. Jos yhdistykselläsi on esim. omat jäsensivut, löydät linkin näille sivuille SPJL mobiilista.
  7. Vaivattomuus: liitolla on useita tietolähteitä ja viestintäkanavia, joita kehitetään edelleen. Mutta aina ei ole aikaa hakea sitä viimeisintä tietoa eri lähteistä. SPJL mobiili pidetään selkeänä, helppokäyttöisenä ja ajantasaisena jatkossakin. Ehdottomasti helpoin tie liiton tietopakettien äärelle!

Viimeksi muokattu: 29.11.2023.