Liiton jäsenenä saat Danske Bankin asuntolainan ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota, jolloin säästät esimerkiksi 200 000 € lainassa 1200 €. Lisäksi saat pienemmän marginaalin ja lyhennysvapaat ilman kuluja.

Ota yhteyttä Danske Bankiin ja kuule lisää eduista: p. 0200 25880 (ma–pe klo 8–16, pvm/mpm)

Asun­to­lai­na aina edul­li­sem­min

  • Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. 
  • Liiton jäsenenä saat lainasi edullisemmin, kuin ilman liiton jäsenyyttä*.

Asun­to­lai­na ilman ku­lu­ja – sääs­tä aina vä­hin­tään 300 euroa

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelmäpalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa. 

Päi­vit­täi­nen pank­ki­asioin­ti jopa 50 % edul­li­sem­min

Saat 25–50 % alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kuin maksat asuntolainaa. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä, kaksi korttia ja pankkitunnukset. Päivittäispalveluetu ei koske Danske Nuoriso ja Danske Opiskelija -eturyhmiä. Alennus koskee myös MC Platinum ja Gold-luottokortteja.

Ly­hen­nys­va­paat ilman ku­lu­ja – sääs­tä 180 euroa joka kerta

Voit hakea 4–12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua **, säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla, juuri silloin kun kaipaat talouteesi joustoa esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen. 

Elä­mää­si so­pi­va mak­suoh­jel­ma 

Valitse itse, miten alat lyhentää lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle. 

Esi­merk­ki ly­hen­nys­ta­so­jen hyö­dyn­tä­mi­ses­tä:

  1. Lyhennyserä kaksi ensimmäistä vuotta 500 €/kk
  2. Kolmantena vuonna lyhennys 750 €/kk
  3. Lopun laina-ajan lyhennykset 1000 €/kk

Lyhennykset voidaan tehdä käyttäen 2–3 eri lyhennystasoa. Lainan lyhennystavan tulee olla kiinteä tasaerä. Lainan saaminen edellyttää pankin erillistä hyväksyvää päätöstä.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy Danske Bankin chatistä!

Viimeksi muokattu: 18.4.2023.