SPJL:n jäsenenä saat vastavalmistuneelle kuuluvat, jopa yli 700* euron vuosittaiset lisäedut.

Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista: p. 0200 25880 (ma–pe klo 8–16, pvm/mpm)

Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi. Myös puolisosi pääsee suoraan ylimmälle etutasolle liittyessänne Danske Etuohjelmaan kotitaloutena. 

Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti

Laajimpaan päivittäisen asioinnin pakettiin kuuluu muun muassa Mastercard Platinum Debit/Credit -yhdistelmäkortti, joka sisältää kattavat matka- ja ostoturvavakuutukset.  Saat 0,5 % maksutapaedun kaikista luottokorttiostoistasi. 

Pakettiin kuuluu myös Real-time-palvelu, joka sisältää työkaluja säästämiseen ja sijoittamiseen.

  • Reaaliaikaiset kurssit verkko-, mobiili- ja tabletpankissa Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina
  • Markkinainformaatiota 49 eri markkinasta
  • Kaupankäynti 25 eri markkinalla
  • Smart Order Routing: pääsy vaihtoehtoisille markkinapaikoille
  • Kurssihälytyspalvelu tekstiviestillä / sähköpostilla
  • Oman salkun monipuoliset analysointityökalut  
  • Reaaliaikaiset Kauppalehden ja Dow Jones Newswiresin uutispalvelut
  • Online luovutusvoitto / -tappiolaskelma

Runsaasti etuja matkailuun – säästät yli 130 euroa
Priority Pass™ -kortti
 mahdollistaa pääsyn yli 1000 lentokenttäloungeen ympäri maailmaa. Korttiin sisältyy kaksi lounge-käyntiä vuodessa ilman pääsymaksua. Saat kortin maksutta kun siirrät päivittäisasiointisi Danske Bankille. Platinum-korttiasiakkaana saat myös valuutanvaihdon ja euromääräiset käteisnostot ulkomailla ilman palvelumaksua sekä kattavan matkavakuutuksen ja käteisnostoturvan automaatista nostamillesi varoille.

Luottokortti ja Etulaina yhdessä – lainaa elämäsi tilanteisiin

Tarvitsetko lainaa uusiin asumisjärjestelyihin, autoon tai vaikka matkusteluun? 

  • Voit hakea Etulainaa hyvin edullisella korolla, ilman avausmaksua – säästät 90 €** 
  • Mastercard Platinum -luottokorttiisi voit saada 2000–10 000 € luottorajan maksukyvystäsi riippuen.

Asuntolaina aina edullisemmin kuin ilman jäsenyyttä  
Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Liiton jäsenelle kuuluvien asuntolainaetujen lisäksi ensiasunnon ostajalle ASP-säästöille + 4 % lisäkorko. Danske Etuohjelma-asiakkaana saat Fenniasta reilut alennukset kodin ja perheen vakuutuksista. 

Asiantuntijapalvelut yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle

Halutessasi, yrittäjyyden asiantuntijamme soittavat sinulle ja auttavat sinua yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissäsi, esimerkiksi liiketoiminnan rahoittamiseen tai päivittäisen taloudenpidon optimointiin liittyvissä asioissa. 

Heräsikö kysymyksiä? Kysy Danske Bankin chatistä!

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista edusta.

** Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Lainan todellinen vuosikorko on 6,737 % laskettuna 5 000 euron luotolle (10.03.2021). Arvioitu maksettava tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 5891,95 euroa laskettuna 5 000 euron luotolle (10.03.2021). sis. laskutuspalkkiot 5,00 euroa/kuukausi viiden vuoden luottoajalta, yhteensä 300 euroa. Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Viimeksi muokattu: 18.4.2023.