Jäsenkirjautuminen on helppoa!

Tässä 4 vinkkiä jäsenkirjautumiseen:

1. Yksillä ja samoilla tunnuksilla pääset jäsenrekisteriin tarkistamaan ja päivittämään omia tietojasi, varaamaan liiton mökkejä osoitteessa www.spjlmokit.fi sekä kirjautumaan jäsensivuille, jolloin kaikki mahdollinen tieto liiton nettisivuilla on käytettävissäsi.

2. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin, ja olet kirjautumassa jäsensivuille ensimmäistä kertaa tai tarvitset uuden salasanan, toimi näin: a) jos käytät läppäriä tai pöytäkonetta, klikkaa sivun ylälaidassa olevaa ”Jäsenelle”-painiketta; b) jos käytät mobiilia, klikkaa ”Valikko” ja sen jälkeen ”Jäsenelle”. Tämän jälkeen klikkaa ”Tilaa uusi salasana” ja kirjoita avautuvaan kenttään se sähköpostiosoite, joka sinulla on ensisijaisena jäsenrekisterissä. Klikkaa ”Lähetä”, mutta älä sulje selainta. Saat jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi kirjautumistunnuksen ja ohjeet, jatka niiden mukaan.

3. Jos et ole antanut jäsenrekisteriin sähköpostiosoitettasi tai jos et saa kirjautumistunnusta ja ohjeita sähköpostiisi yrityksistä huolimatta, ota yhteyttä liiton toimistoon, spjl(at)spjl.fi 

4. Huomaathan, että voit saada salasanan vain siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut jäsenrekisteriin. Jos siis pyydät uutta salasanaa, mutta et saa vastausta sähköpostiisi, syynä on se, että sinulla on jäsenrekisterissä jokin toinen sähköpostiosoite tai sitä ei siellä ole lainkaan. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä liiton toimistoon.

Viimeksi muokattu: 8.9.2023.