SPJL:n jäsen: oletko ehdolla europarlamenttiin?

Oletko SPJL:n jäsen ja ehdolla europarlamenttivaaleissa 9.6.2024? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden esittäytyä liiton nettisivuilla 8.4.–9.6.2024.

Eurovaaleissa valitaan 720 ”meppiä” eli edustajaa Euroopan parlamenttiin; Suomesta valitaan15 edustajaa. Suomi muodostaa yhden vaalipiirin.

Olemme varanneet eurovaaleissa ehdolla oleville SPJL:n jäsenille, SPJL:n jäsenyydestä eläkkeelle jääneille ja SPJL:n toimistossa työskenteleville tilan, jossa voit kertoa itsestäsi seuraavat tiedot:

  1. Nimi
  2. Puolue tai vaaliliitto; äänestysnumeron voi lisätä myöhemmin
  3. Ammatti ja työpaikka
  4. Lyhyt (max. 800 merkkiä välilyönnit mukaan lukien) esittelyteksti. Voit kertoa esim. siitä, millaista EU:ta haluat rakentaa, mitkä ovat sinun tavoitteesi tai sinulle tärkeitä asioita europarlamentaarikkona jne.
  5. Voit lähettää valokuvasi julkaistavaksi esittelyn yhteydessä.

Esittelyt julkaistaan SPJL:n sivustolla, joten niihin sovelletaan samoja linjauksia kuin muihinkin liiton kanavissa julkaistaviin teksteihin: rikokseen kehottavia, rasistisia tai yksilöitä/ihmisryhmiä solvaavia tekstejä ei julkaista. Edellytämme myös, että jäsenyytesi SPJL:ssä on voimassa tai oli voimassa jäädessäsi eläkkeelle tai olet töissä SPJL:n toimistossa.

Lähetä tietosi, esittelytekstisi ja valokuvasi sähköpostilla osoitteeseen: viestinta@spjl.fi. Sivusto aukeaa 8.4., jos ehdokasesittelyjä on siihen mennessä tullut SPJL:n viestintään. Voit kuitenkin lähettää materiaalit hyvissä ajoin ennen sivuston aukeamista!

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Sari Wiid (sari.wiid@spjl.fi).