Oletko sinä SPJL:n tuleva johdon assistentti / puheenjohtajan sihteeri?

Oletko aktiivisella otteella työhön suhtautuva, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja täsmällinen, niin suuret kun pienet asiakokonaisuudet hallitseva ammattilainen, jolla on kokemusta johdon assistentin, sihteerin tai muiden hallinnollisten tehtävien hoitamisesta? Haluaisitko työskennellä sisäisen turvallisuuden ja oikeudenhoidon edunvalvontaan erikoistuneiden ammattilaisten kanssa?

Suomen Poliisijärjestöjen Liitto hakee johdon assistentin / puheenjohtajan sihteerin tehtävään henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Huolehdit puheenjohtajan kalenterista, aikataulutuksista, tapaamisista ja järjestelyistä sekä muista johdon tehokkaan toiminnan järjestelyihin liittyvistä tehtävistä. Vastaat yhteydenpidosta päättäjien ja sidosryhmien sekä suomalaisten, pohjoismaisten että eurooppalaisten edunvalvontajärjestöjen ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Sinulla on kyky organisoida ja järjestellä laajoja asiakokonaisuuksia sekä vastata suurtenkin tilaisuuksien järjestelyistä yhdessä muun toimistomme henkilöstön kanssa. Olet organisointikykyinen ja kykenet toimimaan kiiretilanteissa sekä aika-ajoin myös pienen paineen alaisena.

Tehtävässä menestyminen edellyttää toimisto-ohjelmistojen (Word, Excel, Powerpoint, Teams) sujuvaa käyttöä. Kokemus asiakirjahallinnosta ja arkistoinnista (paperinen ja digitaalinen) luetaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvät suomen ja englannin kielen suulliset ja kirjalliset taidot sekä vähintään välttävä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen työtehtävän turvallisuuden edunvalvonnan näköalapaikalla sekä hyvät työsuhteen ehdot.

Varsinainen työntekopaikkasi sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta tehtävässäsi on laajat mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn. Työskentelet pääsääntöisesti virka-aikana, mutta tehtäviisi sisältyy jonkin verran erikseen sovittavia iltatöitä. Tehtäväsi pitää sisällään vähäisen määrän matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Tehtävä pyritään täyttämään sopimuksen mukaisesti vuoden 2024 alusta.

Toivomme hakemuksesi sekä alustavan palkkatoivomuksesi maanantaihin 4.12.2023 kello 09:00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen spjl@spjl.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:si. Hakuprosessissa kerättävä materiaali hävitetään asianmukaisesti rekrytoinnin päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Jonne Rinne 22.11.2023 kello 13–15, puh. 050 399 8795.

Pääasialliset työtehtävät:
• puheenjohtajan sihteerin tehtävät, mukaan lukien yhteydenpito kotimaisiin ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin sekä matkustamisiin ja tapaamisiin liittyvät järjestelyt
• matkajärjestelyt (puheenjohtajisto, hallitus ja työvaliokunta)
• erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä muun henkilöstön kanssa
• hallituksen ja työvaliokunnan kokousten valmistelu ja kokousten sihteerinä toimiminen
• asiakirjahallinto
• muut erikseen sovittavat toimistotehtävät

Eduksi luetaan:
• kokemus digitaalisen arkiston hallinnasta
• suomen ja englannin lisäksi muu kielitaito, erityisesti ruotsi