SPJL:n kalenteri postitetaan joulukuussa

SPJL:n kalenteri 2024 on työnalla ja se postitetaan joulukuussa niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa painetun kalenterin. Muut kuin jäsenet sekä eläkkeelle siirtyneet entiset jäsenet voivat tilata kalenterin SPJL:n verkkokaupasta.

SPJL:n kalenteri 2024 lähetetään jäsenetuna niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa kalenterin rastittamalla kyllä-vaihtoehdon OmaSPJL:ssä tai ilmoittaneet sähköpostilla haluavansa painetun kalenterin jatkossakin. Kalenterin postitus tapahtuu joulukuussa 2023.

Muut kuin liiton jäsenet sekä eläkkeelle siirtyneet entiset jäsenet voivat ostaa vuoden 2024 kalenterin liiton omasta verkkokaupasta osoitteesta kauppa.spjl.fi. Kalenteri maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Kalenterin hinta on 12 € + postikulut. SPJL:n jäsenyydestä eläkkeelle jääneet saavat kalenterin postikuluitta käyttämällä koodia ELÄKE verkkokaupan kassalla.

Virastojen ja yritysten tilaukset
Virastot ja yritykset voivat tehdä tilauksensa suoraan sähköpostilla osoitteeseen spjl@spjl.fi, sillä verkkokaupan kautta voi tilata korkeintaan neljä kalenteria.