Nämä on hyvä muistaa lomallakin

SPJL:n jäsenilleen tarjoamat vakuutukset antavat turvaa myös vapaa-aikana ja lomilla. Mutta mistä saat todistuksen matkustajavakuutuksesta? Entä miten todistat jäsenyyteni, jos se on tarpeen?

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkalla sattuneesta tapaturmasta ja sairaudesta aihetuvat kustannukset siltä osin, kun niitä ei korvata jonkin lain perusteella. Korvausta vois saada myös esim. matkan peruuntumis- ja keskeytymiskuluista tai matkalta myöhästymisen aiheuttamista kuluista. Lue tarkemmin matkustajavakuutuksesta – samalta sivulta voit tulostaa matkavakuutustodistuksen mukaan matkalle:

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvaa tapaturman, joka on äkillinen, vakuutetun tahtomatta sattunut tapahtuma, joka johtuu ulkoisesta syystä ja aiheuttaa vakuutetulle ruumiinvamman. Lue lisää SPJL:n jäsenten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta:

Jäsenkortti/SPJL mobiili: SPJL:n jäsenkortti on sähköinen ja osa (etusivu) SPJL mobiilia, vain SPJL:n jäsenille räätälöityä sovellusta. SPJL mobiili toimii siis jäsenkorttina, jonka avulla voit tarvittaessa todistaa jäsenyytesi liitossa. Jos sinulla ei vielä ole puhelimessasi SPJL mobiilia, voit tilata latauslinkin liitosta. HUOM! Jos tarvitse latauslinkin 6.-18.7.2024, lähetä viesti suoraan jäsenrekisterisihteeri Anne Rakalle (anne.rakka@spjl.fi). Muina aikoina voit lähettää pyynnön myös viestinnän sähköpostiin: viestinta@spjl.fi. Luonnollisesti voit aina tilata SPJL mobiilin latauslinkin OmaSPJL:stä!