Suomen suurin ja vaikutusvaltaisin poliisin, hätäkeskusammattilaisten ja oikeushallinnon kansliahenkilöstön ammattijärjestö, Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL, kutsuu sinut opiskelijajäsenekseen. Haluamme tukea sinua koko poliisiurasi ajan, heti opiskelusi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Opiskelijajäsenyys on ilmainen!

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka suorittaa Poliisiammattikorkeakoululla poliisikoulutuksen ensimmäisen vaiheen perusopintoja. Jäsenyyden alkamisajankohta on se päivä, jolloin jäsenhakemus saapuu liiton toimistoon. Jäsenyys päättyy poliisiopintojen harjoittelujakson alkamista edeltävänä päivänä.

Opiskelijajäseneksi pääset täyttämällä hakemuksen (alla).

Muistathan kuitenkin, että jos olet jonkin työttömyyskassan jäsen, sinun ei kannata erota siitä ennen kuin olet harjoittelujakson alussa siirtynyt opiskelijajäsenyydestä SPJL:n jonkin yhdistyksen jäseneksi.

Opiskelijajäsenhakemus poliisiopiskelijalle

Lomakkeella haetaan liiton opsikelijajäseneksi. Jäsenyys opiskeluaikana Poliisiammattikorkeakoululla on maksutonta, työharjoitteluun siirryttäessä tulee tehdä liittyminen varsinaiseksi jäseneksi.

Nimi(Pakollinen)
PP slash KK slash VVVV
PP slash KK slash VVVV
Opiskelijajäsenelle lähetämme tervetuliaislahjana t-paidan. Merkitsethän lomakkeeseen sopivan koon ja mallin. Paita postitetaan tervetulopaketin yhteydessä. Postitukset noin kerran kuukaudessa.
SPJL:n kalenteri(Pakollinen)
Tiedon pikkujättiläinen, joka sisältää kalenteriosion lisäksi olennaiset yhteystiedot sisäisen turvallisuuden ammattilaisten työhön. Kalenteri lähetetään vuosittain vain kyllä-vaihtoehdon valinneille.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Viimeksi muokattu: 7.6.2023.