Suomen suurin ja vaikutusvaltaisin poliisin, hätäkeskusammattilaisten ja oikeushallinnon kansliahenkilöstön ammattijärjestö, Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL, kutsuu sinut opiskelijajäsenekseen. Haluamme tukea sinua koko hätäkeskusurasi ajan, heti opiskelusi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Opiskelijajäsenyys on ilmainen!

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on aloittanut opiskelut hätäkeskuspäivystäjän tutkintoon. Jäsenyyden alkamisajankohta on se päivä, jolloin jäsenhakemus saapuu liiton toimistoon. Hätäkeskuspäivystäjäksi opiskelevien opiskelijajäsenyys loppuu opintojen päättyessä, joten heti työelämään siirtyessäsi sinun kannattaa liittyä jäsenyhdistyksen kautta SPJL:n varsinaiseksi jäsenksi.

Opiskelijajäseneksi pääset täyttämällä hakemuksen (alla).

Muistathan kuitenkin, että jos olet jonkin työttömyyskassan jäsen, sinun ei kannata erota siitä ennen kuin olet siirtynyt opiskelijajäsenyydestä SPJL:n jonkin yhdistyksen jäseneksi.

Opiskelijajäsenhakemus hätäkeskuspäivystäjäksi opiskeleville

Lomakkeella haetaan liiton opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenyys on maksuton.

Nimi(Pakollinen)
PP slash KK slash VVVV
PP slash KK slash VVVV
Opiskelijajäsenelle lähetämme tervetuliaislahjana teknisen t-paidan. Paita on unisex-mallia. Suosittelemme pesemään paidan ennen ensimmäistä käyttöä.
SPJL:n kalenteri(Pakollinen)
Tiedon pikkujättiläinen, joka sisältää kalenteriosion lisäksi olennaiset yhteystiedot sisäisen turvallisuuden ammattilaisten työhön. Kalenteri lähetetään vuosittain vain kyllä-vaihtoehdon valinneille.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Viimeksi muokattu: 7.6.2023.