Liity SPJL:n opiskelijajäseneksi!

Suomen suurin ja vaikutusvaltaisin poliisin, hätäkeskusammattilaisten ja oikeushallinnon kansliahenkilöstön ammattijärjestö, Suomen Poliisijärjestöjen Liitto ry, kutsuu sinut opiskelijajäsenekseen. Haluamme tukea sinua koko poliisi- tai hätäkeskusurasi ajan, heti opiskelusi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Opiskelijajäsenyys on ilmainen!

Opiskelijajäsenten etuihin kuuluvat:

  • Pääluottamusmiehen neuvot ja apu pulmatilanteissa
  • If-vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • SPJL:n kalenteri. (
    Hinta ei-jäsenille 10 euroa + postituskulut.) Kalenterissa on mm. kaikkien Suomen poliisilaitosten, hätäkeskusten, läänien poliisiosastojen sekä oikeushallinnon tärkeät yhteystiedot.
  • Poliisi & Oikeus -lehti 4 kertaa vuodessa
     P&O on laajalevikkisin ja kattavin suomalainen poliisin, Hätäkeskuslaitoksen ja oikeushallinnon ammatti- ja järjestölehti.

Lisätietoa opiskelijajäsenyydestä saat liiton toimistosta:

Järjestöpäällikkö Mika Nygård, puh. 09 3484 2433, etunimi.sukunimi@spjl.fi

Pääluottamusmies Pekka Lassila, puh. 09 3484 2430, etunimi.sukunimi@spjl.fi


Miten liitytään?

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka suorittaa Poliisiammattikorkeakoululla poliisikoulutuksen ensimmäisen vaiheen perusopintoja tai aloittanut opiskelut hätäkeskuspäivystäjän tutkintoon. Jäsenyyden alkamisajankohta on se päivä, jolloin jäsenhakemus saapuu liiton toimistoon. Jäsenyys päättyy jäsenen poliisiopintojen harjoittelujakson alkamista edeltävänä päivänä tai hätäkeskuspäivytäjäksi opiskelevilla opintojen päättyessä.

Opiskelijajäseneksi pääset täyttämällä hakemuksen (alla). Opiskelijajäsenyytesi astuu voimaan sinä päivänä, jona hakemuksesi on saapunut liiton toimistoon. Kannattaa siis toimia saman tien.

Muistathan kuitenkin, että jos olet jonkin työttömyyskassan jäsen, sinun ei kannata erota siitä ennen kuin olet harjoittelujakson alussa siirtynyt opiskelijajäsenyydestä SPJL:n jonkin yhdistyksen jäseneksi.

Opiskelijajäsenyys on ilmainen.


Opiskelijajäsenhakemus poliisiopiskelijalle


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Opiskelijajäsenelle lähetämme myös tervetuliaislahjana t-paidan. Merkitsethän lomakkeeseen sopivan koon.Opiskelijajäsenhakemus hätäkeskuspäivystäjäksi opiskelevalle


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Sivua viimeksi päivitetty: 11.10.2017